Szolgáltatásaink

Mr. Lajos Balogh
Owner and Manager

+36 70 60 55 300
info@damsteelpro.com

Szolgáltatásaink

Gravírozás - Kés tetkó szolgáltatás

Lehetséges a kések egyedi kialakítása, dekoratív megjelenítése a kés tetoválás használatával. A kés bal oldalán a Logo, jobb oldalán pedig az általad kiválasztott mintázat szerepel. Így már teljesen személyre szabott új késed lesz. A mintázathoz csak fekete-fehér nagy felbontású file szükséges. Ezt ipari lézer munkálja ki a kés anyagának felső részéből, így az nem kopik le, fekete színben jelenik meg. Legjobb minőségben a sima felületen hozható létre, de a kovácsolástól görbült felület sem akadály. Ugyanazon munkahelyen dolgozók sem fogják összekeverni az azonos kinézetű késeket.
Néhány kritérium:
- újonnan vásárolt késekre igényelhető vagy
- késélezésre küldött késeken is elvégezhető
- 8" kések esetén a méret maximum 100 x 25 mm,
- Ettől eltérő elképzeléssel keressenek a megoldhatóság végett
Ár: 5.000-ft, Írd le elképzelésed az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre és a kész megoldással fogunk keresni.  

Késélezés

Az élezéshez kizárólag erre a célra készült gépet használunk. A gép alacsony fordulatszámon, vizes kővel élezi a pengét. A gép a kívánt élszögben végzi az élszalag kialakítását. Ár, 200-ft/cm. Lehetséges a csorbult pengék rendbe tétele is. Írd le elképzelésed az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre és a kész megoldással fogunk keresni.  

Ajándék utalvány

Szerezz meglepetést családtagodnak, barátodnak, ismerősödnek ajándékutalvány vásárlásával. Ez előnyös megoldás, mert így nem kell értened ahhoz, hogy a kiválasztott termék tetszik-e vagy sem a megajándékozottnak.  A legnagyobb örömet szerzel annak, aki értékeli a késeket, szüksége van élezőkre. Lehet ez a személy szakács, hentes vagy bolti eladó. De azok is értékelni fogják, akik otthoni főzéshez használják a késeket, élezőket. Írd le elképzelésed az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre és a kész megoldással fogunk keresni.

 

 

iras logo