Rendelés

Mr. Lajos Balogh
Owner and Manager

+36 70 60 55 300
info@damsteelpro.com

Rendelés

A rendelés menete

Kérlek, hogy a rendelés előtt olvasd el a Home és a Damascus Steel blokkban írt tájékoztatókat valamint az itt található leírást. Előzetesen kérj több információt, fotót a vásárolni kívánt termékről, hogy mindennel tisztában legyél, így valóban azt kapod, amit szeretnél. A jó tanácsok, ingyenesek és azok is maradnak, ezzel segítve a döntésedet. Vásárlást csak 18. életévét betöltött személy végezhet! Nincsenek apró betűs részek, minden kérdésedre választ kapsz.

Hogyan tudok rendelni?

Rendelni regisztráció nélkül lehetséges az alábbi módok egyikén.

1. www.facebook.com/damsteelpro oldalon üzenetben

2. www.damsteelpro.com oldalon

3. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen

4. +36706055300 telefonszámomon

Kérlek, add meg a cikkszámot vagy küldj egy fotót a kiválasztott termékről. Véglegesítést követően a termék árát a szállítási költséggel együtt kell utalnod, de kérhetsz utánvételes szállítást is. Ennek megtörténtéről értesíts, és még aznap beindul a szállítási folyamat. Ha a szállítási és a számlázási cím eltér, azt jelezd. Bővebb információt az ÁSZF-ben találsz.

Számlaszám: Unicredit Bank 10918001-00000017-93510002 Balogh Lajos

Milyen szállítási módok lehetségesek?

  • Magyar Posta MPL, 1 nap
  • FoxPost, 2-3 nap
  • Futár, DHL, GLS, TNT, FEDEX, DPD, 2-3 nap
  • Jófogás-on keresztül a szerződött futárcéggel

A szállítási díjat minden esetben aktualizálva kapod meg. Külföldre történő szállítás is lehetséges. A termékek dobozban vannak. A termék plusz csomagolást kap a szállításhoz mely díjtalan. Ha sérülést tapasztalsz a csomag kézbesítése során, kérlek, azonnal jelezd a szállító felé majd részemre is.

Milyen személyes adatokat szükséges megadnom a vásárlás során?

A vásárláshoz személyes adatként csak nevet illetve pontos címet, ha eltér, akkor szállítási címet szükséges megadni. A szállító cég munkáját nagyban megkönnyíti, ha telefonszám, mobil szám is fel van tüntetve a csomagon, így célszerű ennek is a megadása. Van olyan szállító cég mely elektronikus elérhetőséget ( e-mail ) is kér. A személyes adatok védelméről a GDPR rendelkezései az irányadóak. A vételár és a szállítási költség utalásával egyidejűleg elismered, hogy az adatkezeléshez a szabályzatban szereplő módon és mértékig hozzá járulsz és tudomásul vetted az ÁSZF-ben írtakat.

Üdvözlettel, Damsteelpro